Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Workshop Circulair denken en werken in opleidingen dak- en gevelbegroening

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte geeft Eric Soer* de workshop ‘Circulair denken en werken in opleidingen Dak- en Gevelbegroening. De centrale vraag tijdens deze workshop is: “Wat moeten studenten meenemen als ze binnen het vakgebied aan de slag gaan, zowel op, aan als ook binnen gebouwen?” 

Vaardigheden voor de toekomst

Vanuit de markt klinkt de roep om vaardigheden rondom circulair denken en werken binnen het vakgebied multifunctionele daken en gevels te integreren binnen het onderwijssysteem.  Wij verwelkomen dan ook graag marktpartijen (opdrachtgevers/-nemers], docenten én studenten om van hen te horen waar de behoeften zitten, welke onderdelen opleiders verder of dieper kunnen uitwerken en toevoegen.

Vakbekwame medewerker

Het doel van deze workshop is om met behulp van deze vaardigheden de medewerker van de toekomst goed voor te bereiden op de vraag uit de markt om bekwame vakmensen binnen ons mooie vakgebied te krijgen. 

Praat mee!

Praat mee en meld je aan voor een van de workshops tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte.

Wanneer en waar?

  • woensdag 5 oktober 2022 – 10:45 uur
  • donderdag 6 oktober 2022- 10:00 uur

Beide workshops vinden plaats in Julianazaal 4 op de bovenetage in hal 2 van de Jaarbeurs in Utrecht.


 *) Eric Soer werkte eerder in het groenonderwijs en is nu verbonden aan Stichting Groenkeur.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.