Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Beoordelingsrichtlijn BRL Groenvoorziening

Het Groenkeur-bedrijfscertificaat beoordelingsrichtlijn BRL Groenvoorziening is gericht op groenvoorzieners die actief zijn op de markt voor gemeenten, de overheid, instellingen, verenigingen van eigenaren en het bedrijfsleven. Zij hechten waarde aan Groenkeur, omdat kwaliteit een kritische factor vormt voor bestendig beheer van openbaar groen.

De beoordelingsrichtlijn BRL Groenvoorziening is gericht op een of meer van de volgende dienstverlenende werkzaamheden:

  • ontwerp en advies groenvoorzieningen
  • aanleg groenvoorzieningen
  • onderhoud en beheer groenvoorzieningen

Het betreft werkzaamheden van openbare- of semi-openbare ruimten zoals: terreinen, parken, begraafplaatsen, sportcomplexen/sportvelden, landschappen, alsmede op of langs (water)wegen/watergangen. Voor ecologisch bermbeheer zijn aanvullende richtlijnen Kleurkeur opgesteld.

BRL Groenvoorziening

De kwaliteit van het certificaat BRL Groenvoorziening is bepaald door de hoge eisen op het gebied van veiligheid en meetbare vakbekwaamheid gekoppeld aan de opleveringseisen (conform RAW). Om dit te toetsen moeten groenvoorzieners kunnen aantonen dat de kwaliteitsdoelstellingen in hun projecten behaald zijn. Daarnaast is ISO 9001:2015 onderdeel van de beoordelingsrichtlijnen (BRL) voor de zakelijke markt. In de jaarlijkse audit toetsen de auditoren alle aspecten van het Groenkeur-kwaliteitssysteem gelijktijdig met ISO 9001. Onze groen aannemers kunnen ook onaangekondigd gecontroleerd worden. Zo weet u als opdrachtgever dat ze altijd aan de hoge eisen blijven voldoen.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.