BRL Boomverzorging2020-08-17T16:34:58+02:00
Ik ben…
Vind gecertificeerden >

Voor opdrachtgevers

BRL Boomverzorging

Het Groenkeur-bedrijfscertificaat BRL Boomverzorging richt zich op het controleren, onderzoeken, planten, verplanten, verzorgen en snoeien van bomen. Ook heeft Groenkeur BRL Boomverzorging betrekking op het inrichten van plantlocaties, groeiplaatsverbetering en ziektebestrijding. Daarnaast vallen het vellen en rooien van bomen ook onder het aandachtsveld van deze beoordelingsrichtlijn. Deze beoordelingsrichtlijn voldoet aan alle eisen uit de ISO 9001:2015. U schakelt boomdeskundige medewerkers in en weet dat voor u belangrijke zaken zijn geborgd.

De eisen aan het Groenkeur-certificaat BRL Boomverzorging zijn afgestemd op alle kwalificaties waaraan een bedrijf moet voldoen om te werken in het (semi-)openbaar groen en langs wegen.

Een onafhankelijke certificatie-instelling toetst aan de hand van alle gestelde eisen in deze beoordelingsrichtlijn BRL Boomverzorging of het kwaliteitsmanagementsysteem van het bedrijf voldoet. Na een positieve audit ontvangt het bedrijf een certificaat van de certificatie-instelling. Na inschrijving bij Groenkeur mag een gecertificeerd bedrijf zich Groenkeur-ondernemer noemen. De gecertificeerde bedrijven vindt u terug in ons register.

Vakbekwame medewerkers, echte boomdeskundigen, voeren de werkzaamheden uit. Minimaal de helft van het aantal manuren wordt uitgevoerd door gediplomeerde medewerkers. Hieronder vallen European Tree Workers  (ETW-ers), European Tree Technicians (ETT-ers) en Boom Veiligheid Controleurs (BVC-ers). In veel bestekken komt de volgende combinatie van eisen voor: kwaliteit, vakbekwaamheid en veiligheid. Als u gebruik maakt van de BRL Boomverzorging zijn al deze facetten in één keer geregeld. Wij controleren dit ook voor u!

bestekomschrijving

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Go to Top