BRL Boomverzorging2021-03-23T09:29:09+01:00
[/types]” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius_top_left=”” border_radius_top_right=”” border_radius_bottom_left=”” border_radius_bottom_right=”” box_shadow=”no” box_shadow_vertical=”” box_shadow_horizontal=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”0″ padding_right=”0″ padding_bottom=”0″ padding_left=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”]
Ik ben…
Vind gecertificeerden >

[types field=’subtitel-van-de-pagina’][/types]

BRL Boomverzorging

De beoordelingsrichtlijn Groenkeur BRL Boomverzorging voldoet aan alle eisen uit de ISO 9001:2015. Dit bedrijfscertificaat richt zich op de volgende dienstverlenende werkzaamheden:

toepassingsgebied uitvoering:

  • boomplanten en verplanten
  • boomonderhoud
  • vellen en rooien van bomen

toepassingsgebied advies:

  • boomadviezen
  • ontwerpen met bomen
BRL Boomverzorging vraagt vakmanschap en zorgt voor veilig werken

Peter Mul Boomverzorging : Manon Mol fotografie

Een onafhankelijke certificatie-instelling toetst aan de hand van alle gestelde eisen in de BRL  beoordelingsrichtlijn Boomverzorging, inclusief bijbehorende verwijzingen en bijlagen, of een bedrijf voldoet aan de eisen. Wanneer na deze toetsing blijkt dat het kwaliteitsmanagementsysteem van het bedrijf voldoet aan alle eisen, ontvangt het bedrijf een certificaat van de certificatie-instelling. Na inschrijving bij Groenkeur mag een gecertificeerd bedrijf zich Groenkeur-ondernemer noemen. Groenkeur aannemers kunnen ook tussendtijdse onaangekondigde controles verwachten. Uw opdrachtgever heeft hierdoor extra zekerheid dat u aan de gevraagde kwaliteit voldoet.

Bij de uitvoering van projecten krijgt u als  groenondernemer veelal te maken met aanbestedingsregels die door de opdrachtgever zijn samengesteld. De Groenkeur-vereisten zijn afgestemd op het werk aan en rondom bomen. Ook de basis voor veiligheid is geborgd. Vooral bij projecten waar kwaliteit een kritische factor vormt in voortdurend en duurzaam beheer van bomen wordt het certificaat als inschrijfeis geadviseerd. Of u nu een RAW bestek of Handboek bomen gebruikt als uitvoeringselement, beide systemen zijn geborgd met dit bedrijfscertificaat.

Op de beoordelingsrichtlijn (BRL) gecombineerd met ISO 9001:2015 rusten licentierechten. Daarom kunt u de beoordelingsrichtlijn uitsluitend tegen betaling verkrijgen. De richtlijnen houden we actueel.

[types field='text-voor-de-button'][/types]

Delen via

[types field='sys-quoteregel'][/types]

[types field='sys-quoteregel'][/types]