Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Meer examenlocaties persoonscertificaten

Boom Veiligheid Controleur

In 2023 wordt het mogelijk op meer locaties examen te doen voor één van de Groenkeur-persoonscertificaten. Op dit moment zijn wij hiervoor in gesprek met diverse partijen. Nu kan dit het voor de persoonscertificaat Veilig Werken op Hoogte, maar in 2023 gaat dit ook gelden voor Boom Veiligheid Controleur, Dak- en Gevelbegroening Onderhoud, Aanleg en Voorman/Uitvoerder.

Daktuin en Gevelgroen

Tot 31 december 2022 worden deze (her)certificeringsexamens nog uitgevoerd door Examenpunt in Schaarsbergen. Met de uitbreiding van het aantal examenlocaties voor de persoonscertificaten wil Groenkeur meer flexibiliteit bieden. Houd de site in de gaten. Zodra exameninstellingen bekend zijn, publiceren wij deze direct op de site onder het kopje vakmens.

Verloopt binnenkort je licentie en wil je op de hoogte gehouden worden over de examenlocaties voor persoonscertificaten in 2023? Vul dan dit formulier in en dan informeren wij je via de mail!

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.