Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Word jij Groenkeur-auditor?

Word jij Groenkeur-auditor bij één van de certificatie-instellingen? Bedrijven die het keurmerk willen behalen en behouden, krijgen hiervoor bezoek van een auditor van een certificatie-instelling met een Groenkeur-licentie. Op dit moment loopt de wachttijd voor de bedrijven op door het nog steeds groeiende aantal Groenkeur-deelnemers. Daarom zijn diverse certificerende instellingen op zoek naar uitbreiding van het team.

Kwaliteit voorop

De Groenkeur-beoordelingsrichtlijnen voorzien in de kwaliteitsvraag voor de groene sector. Omgaan met levende materialen vraagt een daarop toegespitst kwaliteitsmanagementsysteem. Ook duurzaam en circulair werken is onderdeel van de Groenkeur-schema’s.. Met de recente toevoeging van Kleurkeur voor het ecologisch beheren van groen neemt het aantal deelnemers en de audittijd toe. Onze certificatie-instellingen hebben daarom versterking nodig.

Was je kwaliteitsmanager? Of heb je nog wat tijd over en wil je die inzetten om de kwaliteit van het groen in de leefomgeving op een duurzaam hoog  niveau te houden? Heb je ervaring met de audits van Groenkeur en ISO 9001:2015?

Interesse en reageren

Heb je belangstelling om aan de slag te gaan als Groenkeur-auditor? Neem dan contact op met Margriet Staffhorst via 085 40 107 40 of mail naar info@groenkeur.nl Dan brengen we jou in contact met onze certificatie-instellingen.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.