Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Welke persoonscertificaten kan ik halen?

Vakmensen die zich na hun groenopleiding willen onderscheiden, kunnen zich aanvullend bekwamen door één van onze persoonscertificaten behalen. Welke persoonscertificaten kan ik halen onder auspiciën van Groenkeur? Groenkeur geeft zes persoonscertificaten uit:

  1. Boom Veiligheid Controleur
  2. Onderhoud Daktuin en Gevelgroen
  3. Aanleg Daktuin en Gevelgroen
  4. Voorman Daktuin en Gevelgroen
  5. Veilig werken op hoogte 
  6. Kleurkeur Basis, Gevorderd en Blauw
  7. Inspecteur NEN 2767 groen

Diverse opleiders bieden de cursussen voor deze persoonscertificaten aan op verschillende plaatsen in Nederland. Aan deze opleidingen is een certificering gekoppeld en daarom worden deze afgesloten met een examen bij Examenservices.

Sinds september 2019 is er ook de mogelijkheid om een cursus Ecologisch Bermbeheer te volgen bij de Vlinderstichting. Dit is nodig om te voldoen aan de richtlijnen van Kleurkeur.

Dit is een overzicht van de persoonscertificaten die je bij Groenkeur kunt halen. Op verzoek van opdrachtgevers en opdrachtnemers zijn wij bereid aanvullende certificaten te ontwikkelen.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.