Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Kennisdag Ecologisch Bermbeheer

Op woensdag 29 september staat de jaarlijkse kennisdag Ecologisch Bermbeheer op de agenda. Het uitwisselen van kennis, ervaring en praktijkvoorbeelden is nuttig om ecologisch bermbeheer succesvol in de praktijk te brengen. Bovendien valt er veel te leren van de aanpak van anderen. Binnen Kleurkeur willen we dit proces graag stimuleren. Bovendien groeit het aantal deelnemers met Kleurkeur en is er dus veel te delen. De praktijkdag vindt plaats in het Theater Junushoff in Wageningen. De dag maakt onderdeel uit van de certificering voor Kleurkeur.

Kennis delen

Kleurkeur

Heeft u al ervaring met Kleurkeur als opdrachtgever of aannemer? Help dan mee aan de evaluatie van Kleurkeur 2021 en vul hiervoor de enquête voor opdrachtgevers of die voor opdrachtnemers in. Door uw ervaring met ons te delen en kunnen we Kleurkeur nog sterker maken en zo de biodiversiteit van bermen en groenstroken te optimaliseren.
Bent u geïnteresseerd in ecologisch bermbeheer? Dan bent u van harte welkom om te luisteren naar de ervaringen van aannemers, opdrachtgevers en anderen die een presentatie geven tijdens deze kennisdag.

Praktische informatie

Meer informatie over het programma en hoe u zich kan aanmelden voor deze kennisdag vindt u op de website van de Vlinderstichting.

Let op: U heeft voor deelname aan de kennisdag wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maakt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Hoe u dit kan doen leest u via rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.