Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Kennisdag ecologisch bermbeheer ‘Innovatie en Machines’

De eerstvolgende kennisdag ecologisch bermbeheer onder Kleurkeur vindt plaats op vrijdag 22 april 2022 . Groenaannemer en Groenkeur-deelnemer Van der Weerd Grafhorst in Grafhorst stelt de deuren van het bedrijf gastvrij voor ons open . Het centrale thema van deze kennisdag is: innovatie en machines, want ook maaimachinebouwers zien toekomst in ecologisch bermbeheer. Gemeenten en provincies vragen steeds vaker naar het ecologisch beheer van bermen, groenstroken en langs watergangen, om zo de biodiversiteit te stimuleren. Als gevolg hiervan spelen steeds meer fabrikanten van maaimachines in op deze vraag en ontwikkelen nieuwe machines voor ecologisch bermbeheer.

Theorie en demonstraties

Tijdens de kennismiddag krijgt u meer informatie over deze nieuwe lichting maaimachines. Bovendien zal een aantal fabrikanten hun machine ter plekke demonstreren. Bent u geïnteresseerd in de werking van verschillende maaimachines voor ecologisch bermbeheer? En wilt u ook alles weten over de voor- en nadelen deze manier van bermbeheer heeft? Bezoek dan zeker deze middag!

Behoud persoonscertificaat

Deze kennisdag ecologisch bermbeheer ‘Innovatie en Machines’ telt bovendien als kennisdeling voor het behoud van uw persoonscertificaat Kleurkeur. Indien u een bewijs van deelname wilt ontvangen, kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Deze wordt dan op de dag zelf aan u uitgereikt 

Alles op een rijtje

Datum: vrijdag 22 april 2022
Tijd: 13.00-17.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Locatie: Van der Weerd Grafhorst in Grafhorst (Overijssel)
Kosten: €35,- (inclusief BTW)
Thema: Innovatie en machines

Let op:  er worden géén bewijzen van deelname nagezonden

Meer info over het (voorlopige) programma

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.