Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Hercertificerings- en herexamens persoonscertificaten Groenkeur

Vanaf januari 2023 zijn er meerdere examenlocaties voor het hercertificeringsexamen Boom Veiligheid Controleur én voor de herexamens van de Groenkeur-persoonscertificaten: Boom Veiligheid Controleur, Dak- en Gevelbegroening Onderhoud, Aanleg en Voorman/Uitvoerder (en Veilig werken op hoogte). Deze examens worden afgenomen bij één van de examenvestigingen van Examenservices.

Oefenen

Er is een korte oefentoets beschikbaar voor het (her)examen Boomveiligheidscontroleur en Kleurkeur. Deze is terug te vinden in de toetsomgeving die ook op het examen gebruikt gaat worden. Link naar oefentoetsen

Locaties

Op onderstaande vier locaties kunnen de examens worden afgelegd. Bij alle vestigingen start de afname van de toetsen om 19:00 uur.

Locatie Nieuwegein

In Nieuwegein staat er twee keer per maand een centraal toetsmoment op de planning.

Locatie Zwolle, Helmond en Dordrecht

Op deze locaties is er één keer per maand een centraal toetsmoment.

In de loop van 2023 wordt het mogelijk om naast hercertificerings- en herexamens voor persoonscertificaten van Groenkeur, ook op meer locaties examen te doen.


Data centraal toetsmoment en aanmelden

Kandidaten kunnen zich aanmelden voor één van de centrale toetsmomenten hercertificering BVC of voor een herexamen (géén praktijkexamen) van de andere examens, zoals Dak- en gevelbegroener, Kleurkeur en NEN 2767 conditiemeting groen.

Via de optie ‘Examen doen’ kom je bij het het overzicht van de data van de centrale toetsmomenten per locatie en het inschrijfformulier.

Voor vragen is de helpdesk van Examenservices op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 030 – 608 7727. Een mail sturen kan ook naar: info@groeneerkenningen.nl.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.