Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Formulier aanvraag beoordelingsrichtlijn Stichting Groenkeur

  U waardeert kwaliteit en wil weten hoe dit werkt bij Groenkeur. Dit staat beschreven in onze beoordelingsrichtlijnen, die u via dit formulier kan bestellen. Wij rekenen hiervoor € 150,- in verband met de licentie die wij aan NEN betalen voor de koppeling met het ISO9001-certificaat.


  Wij willen graag één of meer beoordelingsrichtlijnen bestellen, eenmalige kosten € 150*)

  Groenkeur Duurzame Boomkwekerijproducten (kosteloos)

  *) Voor één of meerdere beoordelingsrichtlijnen betaalt u eenmalig € 150. Dit geldt ook wanneer u als deelnemer op een later tijdstip over een extra richtlijn wilt beschikken.

  U ontvangt voor uw bestelling digitaal een factuur à € 150,- excl. btw. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, ontvangt u de desbetreffende beoordelingsrichtlijn(en) per mail.

  Bedrijfsgegevens aanvrager

  Vraagt u één of meer beoordelingsrichtlijnen aan uit naam van een ander bedrijf, vult u hieronder dan ook hiervan de contactgegevens in. Bij bedrijven die zich voor Groenkeur certificeren, brengen wij het aanschafbedrag in mindering op de entreebijdrage.

  Contactgegevens te certificeren bedrijf, als u niet zelf aanvraagt

  Cookiemelding

  Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.