Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Evalueren Kleurkeur 2021

Op 1 januari 2021 is de Add-on Kleurkeur officieel van start gegaan. Aan het eind van het seizoen 2021 willen we de ervaringen met Kleurkeur 2021 evalueren. Door uw ervaring met ons te delen, kunnen we Kleurkeur nog sterker maken om zo de biodiversiteit van bermen en groenstroken te optimaliseren. Doet u mee?

Enquête

Kleurkeur

Heeft u al ervaring met Kleurkeur als opdrachtgever of aannemer? Help dan mee aan de evaluatie van Kleurkeur 2021 en vul hiervoor de enquête voor opdrachtgevers of die voor opdrachtnemers in. U heeft nog tot 4 november de tijd.

Wat doen we met uw input?

De resultaten uit de enquête bespreekt de Technische Commissie Kleurkeur in haar jaarlijkse evaluatie overleg. Aan de hand hiervan worden aanpassingen voorgesteld die uiteindelijk door het College van Deskundigen vastgesteld worden. Het streven is om dit op 1 januari 2022 gereed te hebben. U helpt toch ook mee Kleurkeur 2021 te evalueren? Samen kunnen we de biodiversiteit in Nederland verbeteren.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.