Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Groenkeur-jaarverslag 2022

Benieuwd naar hoe 2022 voor Groenkeur was? Je leest het in het jaarverslag 2022 dat als download beschikbaar op onze Groenkeur-website. Het bestuur heeft tijdens de vergadering van 7 juni jl. zowel de jaarrekening als het jaarverslag 2022 goedgekeurd. In het jaarverslag lees je dat Groenkeur er gezond voor staat.

Duurzaamheid

Met een gelijkblijvend aantal vestigingen is er wel een stijging in het aantal certificaten in 2022. Daarnaast is duurzamer werken en doen geen vraag meer, maar een opdracht die veel ondernemers zijn aangegaan. Voor het in 2021 geïntroduceerde add-on certificaat Kleurkeur zijn er in 2022 nog eens 10 bedrijven volledig geaudit. Bovendien wordt bij aanbestedingen is Kleurkeur steeds vaker als een eis opgenomen.

Persoonscertificaten

In 2022 is het aantal personen met een Boom Veiligheid Controleur-certificaat afgenomen. Een udate van dit certificaat staat op de planning. Daarentegen laten de opleidingen Dak- en Gevelgroen een duidelijke opwaartse trend zien. Het entreecertificaat Veilig Werken op Hoogte voor groene daken en gevels laat eveneens een sterke stijging zien.

Ook kan je lezen dat de communicatieactiviteiten op een hoog peil hebben gestaan.

Laatste jaarverslag

Voor ons is dit het laatste zelfstandige Groenkeur-jaarverslag. Vanaf 2023 gaat Groenkeur deel uitmaken van Stichting Groene Erkenningen. Dit zorgt voor een stabiele en duurzame toekomst.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.