Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Startdatum training Groen dak/gevel

Nieuwe startdatum training groen dak/gevel is bekend. Groene daken en gevels leveren op verschillende manieren een belangrijke bijdrage aan onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en een veilige bebouwde woon- en leefomgeving. Het aanleggen en onderhouden vereist echter wel  specifieke kennis/ expertise.

IPC Groene Ruimte heeft in opdracht van Groenkeur een leerlijn ontwikkeld voor het gecertificeerd werken op daken in verschillende functies. De leerlijn bestaat uit:

Medewerker Onderhoud start 2 december 2020
Medewerker Aanleg start 3 december 2020
Voorman/uitvoerder

BDA Opleidingen

Op ons verzoek heeft BDA Opleidingen om aan de instapeis Veilig werken op hoogte te voldoen een aparte training ontwikkeld om veilig te kunnen werken op het groene dak:

Veilig werken op hoogte op groene dak 10 december 2020

Examen en certificaat

Na het volgen van de training(en) en het afleggen van het examen bent u aantoonbaar vakbekwaam en krijgt u een Groenkeur certificaat.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.