Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Inspirerend beeldmateriaal gezocht

Beelden zeggen zoveel meer dan woorden! Voor verschillende communicatie-uitingen zijn wij op zoek naar inspirerend beeldmateriaal van groenprojecten in de openbare ruimte. Het gaat om foto’s van projecten met toepassingen waarin de meerwaarde van groen tot uitdrukking komt. Het grotere plaatje, maar ook detailfoto’s zijn welkom, inclusief korte beschrijving van de toegepaste oplossing. Vanzelfsprekend mogen medewerkers in beeld als zij hiermee akkoord gaan. Tenslotte zijn het de groenprofessionals die de uitvoering op zich nemen.

Verschillende vakgebieden

Heeft u foto’s van één of meer Groenkeur-vakgebieden die wij mogen gebruiken in onze advertenties, brochures, vakbladartikelen, roll-up banners, standwand en/of website? Wilt u uw innovatieve oplossingen in beeld brengen voor een duurzame, groene leefomgeving en heeft u passend materiaal op de plank liggen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via een bericht aan info@groenkeur.nl.

Bronvermelding

Wanneer wij van uw inspirerende beeldmateriaal gebruik maken dan vermelden wij natuurlijk ook de naam van uw bedrijf. Zijn de foto’s gemaakt door een professionele fotograaf dan plaatsen wij ook zijn of haar naam bij de afbeelding.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.