Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

GWW Totaal laat meerwaarde Groen(keur) zien

Het magazine GWW Totaal heeft deze maand als thema de openbare ruimte. Vanuit verschillende perspectieven zijn interessante verhalen geschreven over het toekomstig beheer van onze leefomgeving. De redactie van GWW Totaal laat de meerwaarde van groen(keur) zien. Met de bekendmaking vandaag door het WNF dat de natuur zwaar te lijden heeft, is het nog belangrijker om ons steentje bij te dragen.

De gemeente Arnhem heeft als een van de eerste gemeentes in Nederland een intergrale visie geschreven. In GWW totaal is toegelicht hoe de gemeente klimaatadaptief wil worden. Er is ook aandacht voor de oproep van VHG om niet te bezuingen op groen, maar juist nu te investeren. Dit verhoogt onze weerbaarheid en het welzijn van de bewoners. Natuurinclusief bouwen komt ook aan bod. De oproep van NL greenlabel, ondertekent door een groot aantal partijen waaronder Groenkeur krijgt aandacht. Er staat in deze edite van GWW Totaal ook een artikel over Groenkeur. Aannemers en vakmensen met een certificaat van Groenkeur bieden meerwaarde om langdurig de kwaliteit van uw openbare ruimte, bedrijfsterrein, landschap, sportveld of begraafplaats te waarborgen. In dit artikel staat meer achtergrondinformatie waarom Groenkeur interessant kan zijn voor opdrachtgevers. Lees meer

 

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.