Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

100ste BRL Boomverzorging in aantocht

Groenkeur groeit door. Er zijn nu 99 deelnemers met de Beoordelingsrichtlijn (BRL) Boomverzorging. De 100ste deelnemer met de BRL Boomverzorging is in aantocht. Bedrijven die voldoen aan de eisen van de BRL Boomverzorging staan voor kwaliteit, vakmanschap en veiligheid. Stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. Een groot aantal aanbestedende diensten weet dit te waarderen en schrijft de BRL Boomverzorging voor als kwaliteitscriterium.

De bedrijven laten zich controleren door onafhankelijke certificatie instellingen. Ze kunnen ook onaangekondigde controles verwachten van vakdeskundigen. Zo is een opdrachtgever er van verzekerd dat er hoge kwaliteit wordt geleverd en klanttevredenheid het hogere doel is.

NuĀ  is dus de 100ste BRL Boomverzorging deelnemer in aantocht. Wie neemt deze eer op zich? Weten wie er al gecertificeerd zijn, check dan ons online register.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.