Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Cursus Kleurkeur

richtlijn kleurkeur

Ecologisch bermbeheer moeilijk? Niet na het volgen van de cursus Kleurkeur van De Vlinderstichting. U krijgt duidelijke richtlijnen over wanneer en hoe bermen gemaaid moeten worden om flora en fauna zo veel mogelijk een kans te geven. De cursus Kleurkeur is noodzakelijk om volgens de gelijknamige richtlijn Kleurkeur te kunnen werken.

De Vlinderstichting heeft meerdere cursussen ontwikkeld. Er is een basiscursus en gevorderde variant. Daarnaast zijn er gebruikersdagen om kennis uit te wisselen. Meer weten? Kijk op kleurkeur.com 

Eind 2021 heeft de Vlinderstichting in 934 certificaten afgegeven aan medewerkers die de cursus Kleurkeur basis hebben gevolgd. Er zijn op dat moment ook al 133 gevorderden geslaagd voor hun examen.

Zij gingen u voor

Op 51 locaties in het land zijn Groenkeur-bedrijven die naast het bedrijfscertificaat Groenvoorziening ook in het bezit zijn van het add-on certificaat Kleurkeur. Deze bedrijven vindt u ook terug in ons deelnemersregister onder de knop Vind gecertificeerden op onze website.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.