Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Rabo Impactlening voor duurzame boomkwekers

Boomkwekers met het Groenkeur-certificaat ‘Duurzame boomkwekerijproducten’ kunnen ook in 2021 weer in aanmerking komen voor een Rabo Impactlening. Met steun van European Investment Bank (EIB) stimuleert de Rabobank door deze lening investering van bedrijven die winst opleveren voor de bedrijven zelf en daarnaast ook een positief effect hebben voor mens, milieu en maatschappij. Met de Rabo Impactlenig geeft Rabobank een rentekorting aan bedrijven en organisaties die ondernemen met een duurzame of maatschappelijke impact.

Groene koplopers

Juist nu is het belangrijk om te blijven investeren in duurzaamheid en te zorgen dat je als ondernemer klaar bent voor de toekomst! Duurzame ontwikkeling is van wezenlijk belang en (herstel)plannen vanuit Europa en Nederland sturen op duurzame groei. Dit type leningen laat zien dat groen ondernemen economisch zin heeft. En de impactleningen dragen bovendien bij aan het realiseren van de afspraken uit het klimaatakkoord van Parijs.

Duurzame bedrijfsvoering

De Rabobank is op de hoogte welke duurzame boomkwekers over het Groenkeur-productcertificaat beschikken. Groenkeur heeft hiervan zelf geen financieel voordeel. Wij ondersteunen een duurzame bedrijfsvoering echter van harte.

Meer informatie over de Rabobank Impactlening vindt u hier.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.