Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Opleidingen Groene daken en gevels vernieuwd

Op 6 juni 2020 is het World Green Roof Day. Een dag om groene daken en groene gevels in het zonnetje te zetten! Opleidingen Groene daken en gevels zijn geopend! Groene daken en groene gevels leveren op verschillende manieren een belangrijke bijdrage aan onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en een veilige bebouwde woon- en leefomgeving.

World Green Roof Day is tevens de dag waarop Stichting Groenkeur en IPC Groene Ruimte de nieuwe trainingen én certificering Groene Dak en Gevel introduceren. Reden hiertoe is vernieuwing van het praktijkboek multifunctionele groene daken en gevels. Dit boek is recent gepubliceerd door ISSO. De inhoud van de vernieuwde trainingen is leidend geweest voor de inhoud van dit praktijkboek. Vanaf aanstaande maandag is het mogelijk om u aan te melden voor de volgende trainingen:

Medewerker Groene daken en gevels Onderhoud

Opleiding Medewerker Dak- en Gevelbegroening aanleg
Van der Tol BV Aanleg daktuin

Medewerker Groene daken en gevels Aanleg
Voorman/uitvoerder Groene daken en gevels

Bezoek onze website voor meer informatie over de nieuwe opleidingen: https://www.ipcgroen.nl/
Meer weten over World Green Roof Day? Kijk dan op https://worldgreenroofday.com/

Lees het volledige persbericht over de vernieuwing van de opleidingen Groene dak en gevel.

Inschrijving opleiding geopend

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.