Ik ben…
Vind gecertificeerden >

Nieuws

december 4, 2020 4:54 pm4 december 2020 |

Star Landscaping, jongste loot van Groenkeur

Star Landscaping

Aan ambitie ligt het niet. Onlangs kregen we het aanmeldingsformulier binnen van Wouter van Gent. Sinds vijf jaar trotse eigenaar van Star Landscaping, de jongste loot van Groenkeur. Aan de rand van de Maas in Katwijk bezoekt onze directeur Dick Oosthoek deze jonge ondernemer. Het kantoor wordt nu nog gedeeld met het woonhuis. De bedoeling is echter dat het pand wat ervoor ligt als woning gaat dienen voor het jonge gezin. Maar het is zo druk in het bedrijf dat dit project iets langer gaat duren.

Structuur

Wouter vertelt dat hij 17 jaar geleden als bijbaan bij een hovenier ging werken en dat wel mooi vond. Toch ging hij eerst verder leren en eindigde 5 jaar geleden met zijn Master Business Administration op zak. Hij wist direct wat hij wilde. Vanaf dag 1 besloot hij het gestructureerd aan te pakken en snel door te groeien. Nu voert hij nog opdrachten uit in onder aanneming, maar het liefst gaat hij zelf de aanbestedingsmarkt op. Je moet dan wel laten zien dat je hier klaar voor bent en over de juiste papieren beschikt. Het behalen van VCA en Groenkeur was eigenlijk niet zo moeilijk voor hem. Hij werkt gestructureerd en met hulp van zijn partner die de administratie bestiert hebben ze hun zaken netjes op orde. Hij is ook blij met het certificeringstraject. Voorheen wilde ik bijvoorbeeld de medewerkers opleidingen laten volgen, maar als het druk was schoof ik dit zomaar weer een periode door. Nu ben ik erop gefocust dat ik die zaken ook op tijd uitvoer en de toolboxen op tijd afrond. Mijn vriendin houdt dit Star Landschaping, van vele markten thuisscherp in de gaten, zij legt alles vast wat ik doe.

Vele markten thuis

Het is het eind van de middag als we Wouter ontmoeten op het bedrijf. Al snel komen er meerdere bussen van Star Landscaping aangereden met allemaal vrolijke mensen. Ook zijn vader werkt bij hem, opdrachten genoeg. Ze hebben het goed naar hun zin en doen afwisselend werk. Nieuwe medewerkers vinden is niet makkelijk, die leiden ze daarom zelf op. Het werken voor particulieren of de zakelijke markt is wel verschillend. Er wordt anders naar je werk gekeken. Wouter groeit met zijn team graag door in de zakelijke en overheidsmarkt. Met het behalen van Groenkeur is hiervoor de basis gelegd om in de regio Cuijk de omgeving nog groener te maken. Help Wouter zijn ambities waar te maken en vraag ook een offerte op bij dit bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Star Landscaping, jongste loot van Groenkeur.

Delen via

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

2020-12-04T16:54:24+01:004 december 2020|