Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Du Pré geeft meer waarde aan groen

Du Pré Groenprojecten uit Helmond geeft meer waarde aan groen. Om dit aan tonen hebben ze bewust voor het certificaat Groenkeur Groenvoorziening gekozen Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en wil dit ook laten zien. We gingen in gesprek met Twan Janssens van Du Pré Groenprojecten over de keuzes die het bedrijf maakt en overhandigen deze nieuwe deelnemer de Groenkeur Oorkonde.

Historie

Gerard Du Pré is in 1942 gestart met een tuincentrum. Langzamerhand kwamen daar vragen bij over het aanleggen van tuinen. Inmiddels bijna 80 jaar later staat er een modern bedrijf onder leiding van Mark Vloed. Met ca 40 vaste werknemers met groene vingers voeren ze alle voorkomende activiteiten uit in het groene domein. Inmiddels zijn ze actief in advies, aanleg en onderhoud van groen voor bedrijven, overheid en (zorg)instellingen. 

Duurzaam werken

Onze visie is dat de waarde van groen van groot belang is: voor mens én milieu. Daarom werken we aan doordachte, innovatieve groenprojecten voor bedrijven, overheid en instellingen. Groen draagt bij aan de MVO ambities van organisaties. Groen draagt namelijk bij aan een beter leefklimaat, energiebesparing en verduurzaming. Ze zorgen met advies, aanleg en onderhoud dat groen beter werkt. Dit doen ze ook door de CO2 print te meten, niet alleen op bedrijfs-, maar ook op projectniveau kunnen ze dit laten zien. Het liefst zijn de mensen van Du Pré zo vroeg mogelijk bij groenpojecten. Het voordeel is dat groen dan niet de eindoplossing is, maar dat je al vanaf de start in het bouwteam mee kan denken.

Samen kom je verder

Om innovatieve projecten goed uit te kunnen voeren kiezen ze voor samenwerking. Dit kan in een bouwteam, maar ook bij opdrachten kijken ze naar bedrijven die aanvullende specialisaties hebben. Ze schrijven dan samen in op opdrachten of schakelen collega’s in als de opdracht verder van het bedrijf af is gelegen.

Nieuwe huisstijl Du Pré Groenprojecten

Du Pre Groenprojecten geeft meer waarde aan groen
Nieuwe huisstijl Du Pré

Begin 2021 is de huisstijl aangepast. Alle medewerkers zijn in het nieuw gestoken, auto’s zijn opnieuw bestickerd en een geheel nieuwe website zag het licht. Zo wil Du Pré Groenprojecten laten zien dat ze een kwaliteitsbedrijf is dat kiest voor de kracht van groen. Dat is een belangrijke reden om voor het kwaliteitskeurmerk Groenkeur te kiezen. En daarnaast zien ze dat het keurmerk steeds vaker gewaardeerd wordt door opdrachtgevers. Twan Janssens, werkvoorbereider en KAM-coördinator, is dan ook trots op het behalen van Groenkeur. Een mooie kroon op zijn werk binnen Du Pré Groenprojecten.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.