Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

IPM Tool ook voor sportvelden

IPM Tool ook voor sportvelden. In de Glastuinbouw is Integrated Pest Management (IPM) een zeer bekende en al lang gebruikte methode. In het sportveldonderhoud zijn we hier nog ervaring mee aan het opdoen. Het is altijd handig om bij sectoren een kijkje te nemen die al verder zijn en daarvan te leren. De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) heeft gezamenlijk met partners en leden een handreiking Pesticidevrij Sportgrasbeheer opgesteld. Een goed hulpmiddel voor het onderhoud. In de Glastuinbouw is deze week een online IPM Tool gepresenteerd. Weliswaar een andere wereld, maar bol van de ervaring met IPM. Ook het gebruik van licht heeft de kortgrasbeheerders met kennis uit de tuinbouw een boost gegeven in het goed onderhouden van de velden. De Tool is mede door de Wageningen University opgesteld waar veel kennis en ervaring aanwezig is op het gebied van Integrated Pest Management. IPM Tool ook voor sportvelden.

De aannemers met het certificaat BRL Groenvoorziening zijn ook gecertificeerd voor het onderhoud van sportvelden. Wilt u kennis van zaken op uw sportveld en een goede uitvoering van de werkzaamheden? Kies dan voor een aannemer met Groenkeur.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.