Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Binder, Ambassadeur onaangekondigde controle

Sinds 2016 kunnen de deelnemers van Groenkeur onverwachte controles verwachten. Onlangs bezochten de vakdeskundigen Binder Groenprojecten. Eén van onze dakgroenspecialisten met het certificaat BRL Dak en Gevelbegroening. Binder benut de onaangekondigde controle als ambassadeur van hun bedrijf.

De deelnemers van Groenkeur krijgen jaarlijks audits door een onafhankelijke certificatie-instelling (CI). Zij controleren dan het managementsysteem dat ervoor zorgt dat de kwaliteitscyclus van het bedrijf op orde is. Opdrachtgevers kunnen zo hoge klanttevredenheid verwachten. Deze controles zijn aangekondigd en kunnen goed voorbereid worden en zijn grotendeels op kantoor is het commentaar. Om zeker te weten dat er tussentijds de kwaliteit ook op orde is, zijn we in 2016 met onaangekondigde controles gestart. Na 4 jaar zijn de meeste bedrijven één keer bezocht. Dit heeft veel impact op de dagelijkse planning. De middag ervoor krijg je een telefoontje en de volgende ochtend staan er controleurs op de stoep. Zij vragen een aantal projecten klaar te leggen waar gewerkt wordt. Ze zoeken er één uit en gaan daar op onderzoek uit. Spreken de mensen op het werk en de opdrachtgever met de onaangekondigde controle houdt Groenkeur ook tussentijds grip op op de kwaliteit van het groen.

De bedrijven zijn na afloop maar wat trots op het resultaat. In 95% van de gevallen is alles goed op orde. Een mooi resultaat. Bij Binder Groenprojecten verliep de onaangekondigde controle uitstekend. Ze gebruiken de controle nu als hun ambassadeur om te laten zien welke kwaliteit en vakmensen ze in huis hebben. Volg het goede voorbeeld.

U kunt als opdrachtgever ook een onaangekondigde controle opnemen in uw opdracht. Dan krijgt uw project ook bezoek op een onverwacht moment. Vraag naar de mogelijkheden bij Groenkeur.

 

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.