Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Vacature: bestuurslid Groenvoorziening

Stichting Groenkeur brengt de belangen van groenprofessionals en opdrachtgevers samen. Voor de opdrachtgever geldt dat zij met het keurmerk kunnen vertrouwen op duurzame kwaliteit van gecertificeerde groenprofessionals, bedrijven en producten. Tegelijkertijd ziet de stichting het als haar taak om het kwaliteitskeurmerk en de waarde ervan actief onder de aandacht te brengen in de markt en promotie voor de groene sector te maken. De stichting beheert beoordelingsrichtlijnen voor bedrijfscertificaten, persoonscertificaten en productcertificaten allen in het buitengroen.

Om met persoonlijke deskundigheid en inbreng het bestuur te versterken, gelden naast algemene functie-eisen ook specifieke kennisgebieden. Voor aanvullende informatie over de functie Bestuusrlid Groenkeur – Groenvoorziening kunt u contact opnemen met Dick Oosthoek, directeur Stichting Groenkeur,  06 22 453 420.

U  kunt uw sollicitatie, met zowel een motivatiebrief als een cv in de bijlage, mailen aan Dick Oosthoek d.oosthoek@groenkeur.nl met als onderwerp ‘bestuurslid – Groenvoorziening’.


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stichting Groenkeur zoekt een bestuurslid mét aantoonbare bestuurlijke ervaring voor het stichtingsbestuur, die het vakgebied Groenvoorziening vertegenwoordigt. De termijn van Jan Kuiper loopt namelijk dit voorjaar af. Het streven is om in de zomer van 2022 de functie te invullen.

Het bestuur bestaat uit vijf leden en houdt toezicht op de gang van zaken binnen Stichting Groenkeur. De operationele bevoegdheden zijn gedelegeerd aan de directeur, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken. Het stichtingsbestuur omvat het totale spectrum van de Groenkeur-beoordelingsrichtlijnen om het functioneren van Groenkeur te kunnen beoordelen. Het bedrijf van het kandidaat-bestuurslid moet gecertificeerd zijn of op korte termijn worden voor de beoordelingsrichtlijn Boomverzorging.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.