Ik ben…
Vind gecertificeerden >

In gesprek met wethouders over bezuinigingen op het groen

december 7, 2020 2:23 pm11 december 2020 |

Gaat de snoeischaar in Groenbudgetten?

Snoeischaar in Groen budget

Zijn overheden in staat om ondanks de gestegen kosten door de gevolgen van coronacrisis groene budgetten intact te houden? Of gaat de snoeischaar in de groenbudgetten?’ Dat is de vraag waar hoofdredacteur Stad + Groen Hein van Iersel en directeur Stichting Groenkeur Dick Oosthoek zich aankomende 11 december over buigen. Schuift u aan?

 AANMELDEN

Stad + Groen Journaal
Tijdens de eerste uitzending van Stad + Groen Journaal nemen Hein van Iersel en Dick Oosthoek als gespreksleiders plaats aan tafel met vier wethouders uit het zuiden van ons land: Mario Jacobs (gemeente Tilburg), Martijn van den Heuvel (gemeente Weert), Helm Verhees (gemeente Deurne) en Paul Loermans (gemeente Wijchen). Hoe staan deze wethouders, verantwoordelijk voor eventuele bezuinigingen in het groen, tegenover deze ontwikkelingen? Wat verwachten zij voor hun stad? En wat betekent dit voor u?

Aan de hand van thema’s en vragen uit verschillende hoeken van onze markt, willen wij voor u voor duidelijkheid zorgen. Bezuinigingen in het groen, treffen ons immers allemaal.

Datum: Vrijdag 11 december 2020, 14:00 – 15:00
Locatie: Online, via Microsoft Teams (link volgt)

De eerste 45 minuten zijn geserveerd voor de discussie en vragen van de genodigden. Als kijker heeft u na afloop gelegenheid direct via Teams vragen te stellen.

Meer info bij @stad+groen over het webinar Gaat de snoeischaar in Groenbudgetten? Meer achtergrond informatie is ook te lezen in de column van Dick Oosthoek: Top 4 of Flop 4 bezuinigingen.

 

 

Delen via

Andere events

No items found

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

2020-12-07T14:23:21+01:0024 november 2020|