Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Examenlocaties (her)certificering persoonscertificaten Groenkeur 2023

Groenkeur woordlogo

Graag blijf ik op de hoogte van de examenlocaties waar ik in 2023 kan (her)certificeren voor één of meer van mijn Groenkeur persoonscertificaten.

Mijn gegevens:

    Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuwe examenlocaties om mij te (her)certificeren voor één of meer van de Groenkeur persoonscertificaten:

    Stichting Groenkeur respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we alleen voor het verstrekken van informatie over de nieuwe examenlocaties. Hoe Groenkeur hiermee omgaat, is vastgelegd in het Privacy Statement.

    Nadat u dit formulier heeft verstuurd, verschijnt onderaan de melding dat uw bericht is verzonden. Wij houden u via een persoonlijke mail op de hoogte op welke locatie in Nederland (her)certificering mogelijk wordt in 2023.

    Cookiemelding

    Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.