Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

ABN AMRO gebruikt GSES om Groenvoorzieners te selecteren

Groenkeur deelnemers staan allemaal op het GSES platform geregistreerd. Het GSES systeem is een wereldwijde standaard, een methode dat bedrijven en organisaties meet op duurzaam en circulair ondernemen. De GSES methodiek ondersteunt dit met het online GSES platform. Op dit platform hebben organisaties een eigen Sustainability Dashboard en kunnen zij online assessments doen en validaties / externe audits aanvragen of toeleveranciers uitnodigen om het GSES assessment in te vullen. Alle bedrijven staan met hun openbaar beschikbare en zelf geregistreerde certificaten op het platform. De eerste bedrijven die duurzaam willen inkopen doen dit via GSES. De Groenkeur deelnemers hebben daarom een streepje voor op andere bedrijven. Een voorbeeld is ABN AMRO. Hun inkopers gebruiken het GSES platform om de keuze te kunnen maken uit de duurzaamste bedrijven. Ook opdrachten rondom groenvoorziening worden nu uitgevraagd volgens deze methode.

Groenkeur bedrijven kunnen hun eigen dashboard bekijken en zien hoe ze scoren ten opzichte van andere bedrijven, maar bovenal hun eigen scores verbeteren door input te leveren..

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.