Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Symposium Duurzaam Denken & Doen

Op 9 december organiseert de coöperatie Leren voor Morgen het symposium ‘Duurzaam Denken & Doen’. Binnen de groene sector vraagt de markt vaardigheden rondom circulair denken en werken binnen het vakgebied multifunctionele daken en gevels te integreren binnen het onderwijssysteem.

Gezonde samenleving

Het thema van het symposium is breder dan groen. Centraal staat de vraag: Hoe moet het mbo-onderwijs eruit zien om afgestudeerde mbo’ers met plezier én vakkennis te laten werken aan de energietransitie, een circulaire en menswaardige economie en een inclusieve, sociale samenleving? Dit roept dan ook meteen nieuwe vragen op. Hoe kom je daar? Welke stappen moet het onderwijs zetten duurzaamheid in het mbo te verankeren? En wat moet er gebeuren zodat alle mbo’s meedoen

SustainaBul

Tijdens het symposium gaan onderwijspartijen met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar. Ook worden de vijf duurzaamste mbo’s van Nederland in het zonnetje. Zij nemen ons mee in hun verhaal en de reis naar het integreren van duurzaamheid in het DNA van de school. Op het programma staan dialogen, workshops, doe-activiteiten, het delen van mooie voorbeelden én natuurlijk de uitreiking van de SustainaBul MBO: dé coöperatieve benchmark voor duurzame ontwikkeling in het mbo.

Het symposium Duurzaam Denken & Doen is voor iedereen die wil werken aan duurzaamheid in het mbo bij MBO College Lelystad en duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Nieuwsgierig? Voor meer informatie, het programma en aanmelden klik hier.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.