Ik ben…
Vind gecertificeerden >

Nieuws

september 14, 2020 2:49 pm14 september 2020 |

Verheij Integrale groenzorg; doeners die denken

Integraal beheer groenvoorziening
Verheij integraal groenbeheer in de wijk

In 2020 is het 35 jaar geleden dat Dick Verheij met zijn hovenierswerkzaamheden startte. Het was de bedoeling om dit moment in juli te markeren in combinatie met de opening van het nieuwe kantoor in Sliedrecht. “Dit kan nu niet en daarom nodigen wij onze relaties nu afzonderlijk uit. Zo hebben we meer persoonlijk contact en dat vind ik erg belangrijk”, vertelt Dick Verheij. Alle reden natuurlijk voor Dick Oosthoek, directeur Stichting Groenkeur, om op bezoek te gaan bij Verheij Integrale groenzorg; doeners die denken en zelf de nieuwbouw te ervaren en Dick te feliciteren met zijn jubileum.

Dick Verheij neemt Groenkeur-oorkonde in ontvangst

Trots op Groenkeur-certificering

Bij de entree van het nieuwe kantoor van Verheij is al goed te zien dat het bedrijf integraal hoog in het vaandel heeft staan. De ruime parkeergelegenheid voor de 300 voertuigen die het bedrijf heeft rondrijden, is omringd door groene borders. Het bedrijf ligt net in het buitengebied wat daarmee ook nog eens voor een groene omlijsting zorgt. De bijna 140 vaste medewerkers hebben een moderne uitvalsbasis gekregen met veel aandacht voor groen in het gebouw. De wandpanelen laten mooie groenprojecten zien die doorlopen in de vloerbedekking. Zo zie je dat er over veel aspecten is nagedacht. Natuurlijk is het gebouw verder ook duurzaam ingericht.

Nederland is ons werkveld

Verheij is in heel Nederland actief met het specialistisch onderhoud rondom gebouwen en het beheer van openbaar groen en op verhardingen. Een contract voor TNT Post was de eerste klant die landelijk werd bediend. Inmiddels is het één van de onderscheidende elementen. Hiervoor zijn 7 lokale steunpunten ingericht. Verheij werkt ook in een aantal projecten samen met lokale bedrijven. Zo stimuleren we de lokale werkgelegenheid en zijn deze mensen meer betrokken bij hun eigen omgeving.

Elke dag leren

De medewerkers van Verheij houden de nieuwste ontwikkelingen goed bij en volgen ook regelmatig de nodige opleidingen. Ook leren we van elkaar in de praktijk en passen we de innovaties toe in de buitenruimte. Ook dat is kwaliteitsmanagement volgens de certificering van Groenkeur. Inmiddels staat de volgende generatie te trappelen binnen het bedrijf. Ook die moet weer de leercurve door en heeft nu alle ruimte om die te maken. We wensen het bedrijf veel werkplezier toe in het nieuwe gebouw door de Groenkeur oorkonde te overhandigen.

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

2020-09-14T14:49:53+02:0014 september 2020|
Go to Top