Ik ben…
Vind gecertificeerden >

Nieuws

maart 17, 2020 12:38 pm12 maart 2020 |

ExpoProof en Groenkeur versterken elkaar in openbare ruimte

Stichting Groenkeur is ook in 2020 partner van beursorganisatie ExpoProof. Op donderdag 5 maart 2020 ondertekenden beide partijen de samenwerkingsovereenkomst op de beursvloer van Vakbeurs Sportaccommodaties in Expo Houten. Stichting Groenkeur verbindt zich als partner aan twee grote vakbeursnamen van ExpoProof: Vakbeurs Openbare Ruimte en Vakbeurs Sportaccommodaties.

Partnership

Met het partnership geeft Groenkeur de openbare ruimte en sportaccommodaties in die openbare ruimte een groene en duurzame kwaliteitsimpuls. Dick Oosthoek (directeur Stichting Groenkeur), Amaya Alvarez (projectmanager Vakbeurs Openbare Ruimte) en Sanne Jans (projectmanager Vakbeurs Sportaccommodaties) bundelen krachten om samen mooie initiatieven te bedenken voor beursbezoekers en de deelnemers van de stichting.

Wat gaan we doen?

De samenwerking houdt in dat Stichting Groenkeur op 30 september en 1 oktober a.s. tours aanbiedt aan bezoekers van Vakbeurs Openbare Ruimte. Deze leiden langs exposanten die alles weten over het groene vakgebied. De tours heeft Groenkeur op 5 maart jl. ook aangeboden op Vakbeurs Sportaccommodaties. Daarnaast verzorgt de stichting een inhoudelijke lezing en is zij uiteraard op beide beursvloeren te vinden met een eigen stand. Exposanten met Groenkeur zijn herkenbaar aan de inmiddels bekende tapijttegel.

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

2020-03-17T12:38:42+01:0012 maart 2020|