Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Dag van de circulariteit en bomen

Op 10 oktober is het de ‘Dag van de Circulariteit’. In een scala aan workshops en lezingen wordt u meegenomen in circulair werken in de openbare ruimte. Tijdens de eerste ronde vertelt Groenkeur meer over bomen en circulariteit.

Afgelopen jaar brachten we het boekje Handreiking bomenbeleid uit en verduurzaamden wij de richtlijnen voor bedrijven die werken in de boomverzorging als boomspecialist.

Circulair groen is een breed begrip. De BouwCirculair Groenketen richtte zich eerst op circulaire bestekken voor maaien en snoeien. Momenteel is de Groenketen bezig om inzicht te krijgen voor het inkopen en aanbrengen van circulaire bomen. Wat is een circulaire boom en wanneer verkrijgt de status circulair?

Merkwaardige vragen, wellicht? Laten we dan over dat antwoord samen het gesprek aangaan. Circulair aanbesteden rondom bomen kan zeker wel.

Kom naar de Basiliek in Veenenendaal op 10 oktober. Check in bij workshopronde 1 E. Inschrijven kan nog.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.