Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Aanmelden workshop: Wat zet jij in een duurzaam groenbestek?!

Graag reserveer ik een stoel op 22 september voor de workshop ‘Wat zet jij in een duurzaam groenbestek?‘ tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht.

Vakbeurs Openbare Ruimte

Samen met Groencirculair hebben we voorbeelden opgesteld voor duurzaam en circulair werken. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en delen onze teksten graag met u. Deel uw ervaringen met collega’s.

Tijd en plaats

Datum : woensdag 22 september 2021
Tijd : van 11:00-11:30 uur
Locatie: Blauwe zaal (bovenverdieping; hal 2)

Wij zijn heel benieuwd naar uw ideeën over wat er thuishoort in een duurzaam én circulair groenbestek, dat eraan bijdraagt een optimale leefomgeving te creëren.

Mijn gegevens

    Stichting Groenkeur respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we alleen voor deze workshop. Hoe Groenkeur hiermee omgaat, is vastgelegd in het Privacy Statement.

    Nadat u uw aanmelding heeft verstuurd, verschijnt onder het aanmeldformulier de melding dat uw bericht is verzonden. Wij houden u via de mail op de hoogte over onze workshop.

    Cookiemelding

    Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.