Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Wij feliciteren 100-jarige Weijtmans

Wij feliciteren de 100-jarige Boomrooierij Weijtmans. De core business bestaat uit bomen rooien en snoeien. Door continu duurzaam en innovatief te denken zijn zij voorbereid op de toekomst. Een toekomst waarin duurzaam denken en doen hoog in het vaandel staan. Goed opgeleide ETW-ers (European Tree Workers) en ETT-ers (European Tree technicians) gaan dagelijks aan de slag om bomen te rooien en te snoeien. Het bedrijf is een professionele partner van beleidsmakers en uitvoerders. In het bedrijfsleven is Boomrooierij Weijtmans ook actief in het plannen en adviseren in projecten en het uitvoeren van volledige bos- en boombeheerprogrammaā€™s.

Zij hebben een innovatief machinepark. En er staat een team betrokken medewerkers in eigen beheer klaar om snel, veilig en efficiƫnt te werken. Daarom heeft vitaal Boombeheer en circulair denken hebben hierbij de volle aandacht. Alle reden om het kwaliteitsteam van de 100-jarige Boomrooierij Weijtmans te feliciteren.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.