Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Webinar ‘Duurzaam ondernemen loont!

Op donderdag 18 februari van 15:00 tot 16:00 uur organiseert Rabobank het webinar ‘Duurzaam ondernemen loont!’ Het animo voor duurzame producten blijft groot en vraag naar de Rabo Impactlening groeit zelfs.

Dit jaar geen Impactlunch, maar een webinar waarbij Rabobank met Sustainalize stil staat bij verschillende ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied. Welke trends zijn er in Europa en hoe kun je dit vertalen naar Nederlandse bedrijven? Denk hierbij aan de Green Deals. Ook komt de koppeling tussen duurzaamheid en data aan bod. Welke relatie is er tussen duurzaamheid en financiële prestaties? Daarnaast wordt de de methodiek  die hierin inzicht geeft toegelicht én welk voordeel levert dit op als bedrijf. De focus ligt op financieringsoplossingen, die zijn ontwikkeld om duurzame koplopers te belonen of verduurzaming te stimuleren.

Tijdens het webinar vertellen ook twee ondernemers over hun ervaringen met de Impactlening.

Ook weten of de Impactlening iets voor jouw bedrijf is? Aanmelden voor het webinar ‘Duurzaam ondernemen loont!’ kan direct! Na inschrijving ontvang je een agendaverzoek en enkele dagen voor het webinar ook een meekijklink.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.