Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Pilot-cursus Inspecteur NEN 2767 groen deze zomer

Op dinsdag 29 juni start de pilot-cursus Inspecteur NEN 2767 groen. Tijdens deze pilot gaan we ervaringen opdoen om na de zomer de definitieve cursus te kunnen presenteren. Deze cursus bestaat uit vier cursusdagen eind juni en begin juli. Op het programma staan de volgende onderwerpen: theorie NEN 2767, praktijkdag Bomen, praktijkdag overig groen, rapporteren en meerjarenonderhoudsplan.

Inspelen op trends

Als Stichting Groenkeur zijn wij in de rol van onafhankelijke organisatie voor opdrachtgevers en groenprofessionals betrokken bij het verder toepasbaar maken de conditiemeting voor groenbeheerders. Dit sluit dan ook goed aan bij onze bestaande kwaliteitsmanagementsystemen. Denk hierbij aan het Groenkeur-schema voor boomveiligheidcontroles en de beoordelingsrichtlijnen Groenvoorziening en Boomverzorging. Nieuwe trends, zoals de beoordeling van groene daken en gevels, passen bovendien goed in het traject van conditiemeting van groen volgens NEN 2767.

Kwaliteit in vakmanschap

Groenkeur heeft een kwaliteitsschema ontwikkeld met competenties voor inspecteurs conditiemeting groen NEN 2767. De opleiding is tot stand gekomen in samenwerking met Helix Academy en adviesbureau Alles over Groenbeheer. Het doel is om inspecteurs van opdrachtgevers en groenprofessionals op het gewenste kennisniveau te brengen. Daarnaast passen zij dit tijdens de cursus ook in de praktijk toe. Binnen deze samenwerking brengt Alles over Groenbeheer zeer uitgebreide expertise over groenbeheer en conditiemeting voor groen in. En de bijdrage van Helix Academy bestaat uit de jarenlange ervaring met opleiding van professionals voor conditiemeten van gebouwen, infra en installaties.

Lees meer

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.