Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Kleurkeur Blauw speelt in op vraag

De introductie van Kleurkeur Blauw speelt in op vraag naar ecologisch bermbeheer langs watergangen. Een tweede scope naast het in 2019 geïntroduceerde Kleurkeur dat resulteerde in beter maaibeheer van bermen en andere groenstroken. Kleurkeur Blauw ging op 1 september jl. live. Hiermee is er nu ook een uniforme richtlijn voor het beheer van oevers en watergangen.

Kleurkeur Blauw

Marktpartijen

Kleurkeur Blauw is een samenwerking van Groenkeur en de Vlinderstichting, waaraan ook opdrachtgevers hebben meegeschreven. Een van hen is Aannemersbedrijf M.J. Smits. In Tuin+Landschap vertellen Anthonie Stip van de Vlinderstichting, Francisca van de Broeke van Groenkeur en Maria Smits namens Aannemersbedrijf Smits over de tot standkoming van deze nieuwe telg aan de Kleurkeur-boom.

Lees het volledige artikel uit het magazine en kom erachter hoe Kleurkeur Blauw in speelt op de vraag.

Vakbeurs Openbare Ruimte 2023

Natuurlijk is Groenkeur ook weer aanwezig tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht. Op 27 en 28 september vertellen we graag meer over Kleurkeur Blauw. Je vindt ons in hal 2 recht voor de entree in stand 2.4.08.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.