Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

HSM nieuwe deelnemer voor sportvelden met Groenkeur

HSM is een nieuwe deelnemer voor Groenkeur Groenvoorziening, ook sportvelden kunnen onder Groenkeur onderhouden worden. In aanbestedingen voor sportvelden wordt steeds vaker naar Groenkeur-certificering gevraagd. Voor de Hollandsche Sportveldenonderhouds Maatschappij (HSM) in Woudrichem de reden om het certificeringstraject aan te gaan en zich in 2020 te laten certificeren. Omdat Groenkeur-certificering niet voor elk bedrijf is weggelegd, heeft Groenkeur meerwaarde voor HSM.

HSM is een zusterbedrijf van HGM, dat golfbanen onderhoudt. Zij kregen steeds vaker de vraag of hun machines ook op sportvelden in te zetten waren. Eerst lag de focus van het bedrijf op het onderhoud van natuursportvelden, maar inmiddels hebben kunstgrasvelden voor hen ook geen geheimen meer. Het bedrijf helpt naast het reguliere werk ook bij speciale vraagstukken.

Oorkonde na succesvolle audit

Na de positieve audit bij de Hollandsche Sportvelden Onderhouds Maatschapij (HSM) zocht Dick Oosthoek de nieuwe deelnemer op in de personen van directeur Hans Schaap en bedrijfsleider Roelof Scherff om de Groenkeur-oorkonde te overhandigen. Nino Stuivenberg van het vakblad Fieldmanager legde zijn oor te luister en schreef er een boeiend artikel over. Lees hoe HSM omgaat met aanbestedingen voor sportvelden met Groenkeur.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.