Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Een progressief kabinet biedt kansen

Deze week verschijnt de column ‘Een progressief kabinet biedt kansen’ in het digitale magazine Biind. Hierin overpeinst onze directeur Dick Oosthoek de mogelijkheden van een nieuw kabinet en de gemeenteraadverkiezingen in 2022. Een kanteling naar het uitwerken van een vernieuwend beleid en nieuwe afspraken lijkt mogelijk. Een aantal partijen bepleiten een groene, gezonde leefomgeving. En Zij hebben dit vastgelegd in een manifest voor natuurinclusief bouwen. Dit past ook goed in de visie van een beleid dat meer ruimte geeft aan exclusiviteit. Stichting Groenkeur is één van deze partijen die het manifest heeft ondertekend.

Biind platform

Biind is een digitaal platform voor de fysieke leefomgeving. Groene onderwerpen komen hier regelmatig aan bod.

Lees hier de column ‘Een progressief kabinet biedt kansen’ En kijk ook eens wat Groenkeur-ondernemers kunnen doen voor de duurzame kwaliteit van de groene openbare ruimte. We brengen verschillende certificaten uit voor diverse vakgebieden, producten en vakmensen.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.