Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

BovensteBeste Bermbeheerder 2020 is gemeente Gouda

Gemeente Gouda is uitgeroepen tot ‘BovensteBeste Bermbeheerder 2020’. De verkiezing is een initiatief van De Vlinderstichting in samenwerking met Stichting Groenkeur.

Titia Wolterbeek, directeur van de Vlinderstichting: „Er kan helaas maar één winnaar zijn. Want veel gemeenten en andere organisaties, en ook particulieren, zijn heel goed bezig met bermbeheer, gericht op biodiversiteit. Dat blijkt wel uit het grote aantal genomineerden. We hopen dat deze verkiezing een stimulans is voor andere bermbeheerders om zich ook in te zetten voor de biodiversiteit in stad en dorp.”

Kandidaten voor de prijs konden worden voorgedragen door het publiek. Een deskundige jury heeft vervolgens de keuze gemaakt wie de titel ‘BovensteBeste Bermbeheerder 2020’ toekomt. Dick Oosthoek vertelde namens de jury dat de lange historie in combinatie met de moeilijke veengrond de keus op André Kleinwee en gemeente Gouda deed vallen.

meer lezen

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.