Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Column: Overvraag ik?

Biind is een digitaal platform voor de fysieke leefomgeving. Groene onderwerpen komen hier regelmatig aan bod. Onze directeur draagt dit keer bij in een unieke printversie van Biind met een column ‘Overvraag ik?’ Het magazine verschijnt voor het eerst niet alleen digitaal, maar komt ook in print uit. Wel zo fijn om Biind platform columnthuis op de bank het blad te kunnen lezen.

Tot frustratie van een groot aantal deelnemers van Groenkeur worden veel certificaten gevraagd bij aanbestedingen, maar wat zijn ze nu waard als het er echt op aan komt? Dick Oosthoek schreef hierover een column ‘Overvraag ik?’ naar aanleiding van een cursus die hij volgde bij het CROW over aanbesteden. Lees de column op Biind.

Certificaten zijn een grote investering en vertegenwoordigen een grote waarde. Doe er uw voordeel mee. Kijk eens bij onze certificaten wat die allemaal borgen en hoe u het zichzelf makkelijker kunt maken bij uw beoordeling van de verschillende documenten.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.