Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Aanbestedingen met Kleurkeur

De aanbestedingen waarin Kleurkeur voorkomt zijn in opkomst. Na de implementatiefase in 2020, is het jaar 2021 gestart met de verbeterde richtlijn Add-on Kleurkeur. In de gemeente Lansingerland is de opdracht voor ecologisch maaibeheer recent gegund. In de gemeente Den Haag staat tot 1 april 2021 een aanbesteding open. De scope van deze aanbesteding betreft alle maaiwerkzaamheden (gazononderhoud, ruiggrasonderhoud en ruiggrasonderhoud in de ecologische zones) van alle objecten die in beheer zijn bij de acht stadsdelen van Den Haag. Mooi om te zien dat ook in een stadse omgeving ecologisch beheer de ruimte krijgt om biodiversiteit te stimuleren.

Groenkeur heeft al voldoende aannemers klaar staan die deze opdracht in kunnen vullen. Ook de opleiding van vakmensen loopt gewoon door. Check het register met gecertificeerden en aspirant deelnemers Kleurkeur. De laatste groep beschikt over opgeleide medewerkers en dient eerst een opdracht te hebben om zich te laten certificeren.

 

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.