Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

44 dagen naar Floriade

Op 1 maart heeft Groenkeur de aftelklok in Almere op 44 dagen naar Floriade gezet. Op nationale complimentendag waren bestuur en medewerkers hiervoor speciaal naar Almere gegaan.

Duurzame boomkwekers

Op de Floriade staan veel bomen en planten die afkomstig zijn van bedrijven met het Groenkeur certificaat duurzamere boomkwekerijproducten. De aanleg en het onderhoud gebeurt door bedrijven met de bedrijfscertificaten van Groenkeur. Alle reden om als partner de Floriade een dag dichterbij te brengen.

Sinds 1 januari is Stichting Groenkeur gevestigd bij Aeres Groep. Bij de entree van het Floriade terrein staat het groene gebouw van Aeres Hogeschool. De groene gevels en het multifunctionele dak zijn echte eyecatchers. Tijdens de Floriade zijn meerdere deelnemers van Groenkeur actief aanwezig. Daarom zijn we trots lid van de Floriade business club.

Duurzaam ondernemen

Begin oktober zal Groenkeur op de Floriade hoorzittingen organiseren rondom de verduurzaming van de beoordelignsrichtlijnen. Redenen genoeg dus om de 44 dagen naar Floriade aftelklok te komen verzetten.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.