Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Aanmelden hoorzitting | klankbordsessie vernieuwing beoordelingsrichtlijnen

Klankbordsessies
Hoorzitting

Graag meld ik mij aan voor de hoorzitting | klankbordsessie over de vernieuwing van de Groenkeur-beoordelingsrichtlijnen 2023.

Mijn gegevens:

    Ik meld me aan voor de bijeenkomst op:

    Stichting Groenkeur respecteert uw privacy. Uw gegevens gebruiken we alleen voor deze bijeenkomsten. Hoe Groenkeur hiermee omgaat, is vastgelegd in het Privacy Statement.

    Nadat u uw aanmelding heeft verstuurd, verschijnt onder het aanmeldformulier de melding dat uw bericht is verzonden. Wij houden u via de mail op de hoogte over onze hoorzitting en klankbordsessies.

    Cookiemelding

    Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.