Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

We zien elkaar in Utrecht!

Deze week opent de Vakbeurs Openbare Ruimte haar deuren en zien we elkaar weer in Utrecht. Want natuurlijk is Groenkeur op 22 en 23 september ook van de partij. We verheugen ons er enorm op onze Groenkeur-deelnemers weer te zien. Bovendien zijn we benieuwd welke plannen opdrachtgevers hebben en hoe Groenkeur daarin past. En natuurlijk vinden wij het na vele webinars het bijzonder fijn onze kennispartners weer in levende lijve te ontmoeten.

STAND: 2.3.04

Deze editie van de Vakbeurs Openbare Ruimte in een doorstroomevenement. In onze Groenkeur-stand kijken we uit naar je komst en praten we bij over de ontwikkelingen rondom kwaliteit, duurzaamheid en circulariteit bij gemeenten, provincies, en waterschappen waar dit ons groene vakgebied raakt. Inmiddels is de registratie geopend. Vraag alvast je toegangskaart aan.

Groenkeur woordlogo
Bezoek ons in stand 2.3.04

Wat zet jij in een duurzaam groenbestek?

Voor het antwoord op deze vraag gaan wij samen met opdrachtgevers en groenaannemers in kaart brengen welke onderdelen er in een duurzaam groenbestek thuis horen. Dit doen we tijdens een workshop op 22 september in lezingenzaal 5, op de bovenverdieping van de Jaarbeurs. Aanmelden kan nu al en zo ben je zeker van een stoel!

Meer Groenkeur op de beursvloer

Doel is om van elkaar te leren. Of het nu gaat over ecologisch beheren, elektrificatie, CO2-footprint, plan van aanpak voor vrijkomende materialen en ook het recyclen van kunstgras hoort hierbij. Wij zijn benieuwd wat u wilt toevoegen aan uw groenbestek? En hoe we elkaar hiermee kunnen helpen? Vanwege de coronarichtlijnen is er een beperkt aantal plaatsen.

Verdeeld over de beurshallen staan ruim veertig Groenkeur-bedrijven bezoekers graag te woord en vertellen over hun toonaangevende projecten en duurzaam geteelde bomen, struiken en vaste planten. Bekijk de plattegrond welke Groenkeur-bedrijven je hiervoor kunt bezoeken of volg de Groenkeur-looproute. Tenslotte heeft de coronacrisis ons één ding nog duidelijker gemaakt: groen doet goed!

Tot ziens: we zien elkaar in Utrecht!

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.