Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Vernieuwde oorkonde uitgereikt aan AJ Bedrijfsdiensten

Voor ons de reden om de oorkonde aan te passen naar de nieuwe huisstijl. Heeft u ook zo’n mooie oorkonde aan de muur hangen? U kunt hem laten vernieuwen door mij te mailen. Heeft u er nog geen? Dan krijgt u gelijk een goed exemplaar.

Na 15 september 2018 mag u alleen nog het nieuwe logo gebruiken. Achter de login op onze site vind u als deelnemer een setje met de nieuwe logo’s.

groenkeur oorkonde aj bedrijfsdiensten
AJ Bedrijfsdiensten ontvangt 1e vernieuwede oorkonde.

De familie Bronkhorst verleent vanuit het mooie dorp Uddel vele soorten groendiensten in de openbare ruimte, bij vakantieparken, maar zijn ook actief met het bijeenbrengen van SKAL gecertificeerd hooi. Zij doen dit onder de naam A.J. Bedrijfsdiensten. Op het verzoek om het oude logo van Groenkeur aan te passen naar het nieuwe in 2016 geïntroduceerde logo, kreeg ik direct de vraag terug: “en hoe zit het dan met mijn oorkonde?”. Een goede vraag natuurlijk.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.