Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Stichting Groenkeur: 15 jaar!

Anno 2018 is de stichting vooral veel integraler geworden en zoekt ze ook naar manieren om maatschappelijke uitdagingen als klimaatadaptatie en circulaire economie te koppelen aan vakmanschap en interne kwaliteit.

De redactie van de ‘Groene Vitale Stad’ sprak met Sjaak Langeslag en Dick Oosthoek. Ze blikten terug, maar vooral vooruit. Benieuwd naar het hele artikel? Klik: Groenkeur 15 jaar

Dit jaar bestaan wij 15 jaar. In die periode zagen voorzitter Sjaak Langeslag en directeur Dick Oosthoek de groenwereld veranderen, en het keurmerk veranderde mee. Groenkeur werd in 2003 opgericht vanuit branchevereniging VHG. Het keurmerk richtte zich vooral op het verbeteren en beoordelen van de kwaliteit en de bedrijfsvoering van hoveniers.  Het was een erkenning van vakmanschap. Door de jaren heen veranderde Groenkeur mee met de markt en is het geëvolueerd tot het merk dat het vandaag de dag is. Veel professionele groenvoorzieners en boomverzorgers zijn tegenwoordig Groenkeur-gecertificeerd.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.