Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Sportaccommodaties óók deel van openbare ruimte

Meer informatie over de beurs en direct kosteloos aanmelden.

Sportaccommodaties zijn deel van de openbare ruimte en daarom kunt u ons op 14 maart ontmoeten tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties in Expo Houten. Deze beurs is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. De beurs richt op de (semi-)professional of vrijwilliger die betrokken zijn bij aan ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties. Naast een rondgang over de beursvloer kunnen bezoekers lezingen volgen of aanschuiven bij een van de hoogwaardige kennissessies over uiteenlopende thema’s en vraagstukken. Samen met de branchevereniging BSNC vullen we de lezingen in.

Groenkeur organiseert tijdens deze beurs de Groenspiratie Tour. Deze tour voert beursbezoekers langs exposanten die hen in een korte pitch bijpraten over laatste ontwikkelingen, innovaties of bijzonderheden in hun specifieke werkgebied.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.