Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Op bezoek bij de Smitsgroep uit Nederhemert

Wij spraken met Joke Smits en Johan Oomen over de actuele ontwikkelingen rondom het verkrijgen van personeel, het succesvol inschrijven op aanbestedingen en verder verduurzamen met de inzet van elektrische voertuigen. Een ander voor hen belangrijk onderwerp is de onaangekondigde controles. Zij zijn hier kritisch over en zien de noodzaak hiervan niet in, omdat ook vanuit de leveranciersbeoordeling al nadrukkelijk wordt gekeken naar de kwaliteit van het opgeleverde werk. Wij hebben samen nagedacht over andere mogelijkheden van de inrichting van controles, het Groenkeur-certificaat en de te stellen normen. Meer weten over dit bedrijf?

 

In het kader van ‘Ken je deelnemers’ waren Frans Pladdet en Dick Oosthoek op bezoek bij Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. dat deel uitmaakt van de Smitsgroep in Nederhemert. De opdrachtgevers bestaan hoofdzakelijk uit gemeenten, natuurorganisaties, waterleidingbedrijven en waterschappen. Vooral in Brabant zijn de medewerkers dagelijks bezig met het onderhoud van het openbaar groen en het reinigen van de openbare ruimte. Ze beperken zich overigens niet tot het Brabantse land, maar zijn ook actief in andere delen van Nederland met werkzaamheden als het snoeien van bomen of het opschonen van watergangen. Ze willen graag voorop lopen en zo kansen pakken. Dat is ook de reden dat ze o.a. in het bezit zijn van PSO, trede 3 en CO2 prestatieladder, trede 5. Natuurlijk is het bedrijf en zijn de mensen Groenkeur gecertificeerd.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.