Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Oorkonde voor Agterberg Bedrijven

Naast groenaanleg en -onderhoud op de particuliere en zakelijke markt is het bedrijf ook actief binnen de sport. Binnen de paardensport legt het tijdelijke en permanente binnen- en buitenbodems aan en zorgt het tijdens de wedstrijden voor het onderhoud. Ook verzorgt het bedrijf al vele jaren de aanleg en het onderhoud van de natuurgrasvelden van diverse lokale voetbalclubs en doet de aanleg en de terreininrichting van hockeyclubs. Na het concert van Guus Meeuwis in 2016 voerde Agterberg de complete renovatie uit van het stadionveld van PSV.

Wil je meer weten over de werkzaamheden van Agterberg Bedrijven? Ga dan naar www.agterberg.com

Op 14 december vergaderde het bestuur bij Groenkeur-deelnemer Agterberg Bedrijven in Groenekan. Uit handen van bestuursvoorzitter Sjaak Langeslag nam directeur Cees Haaksman de Groenkeur-oorkonde in ontvangst. Cees deelde zijn visie over de invulling van de Groenkeur-richtlijnen voor de toekomst en vertelde over het brede werkveld waarin Agterberg Bedrijven werkzaam is.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.